Telia Sverige – iPhone 5/5c/5s

(1 kundrecension)

£349.00

Lås upp din iPhone 5/5C/5S inom 1-3 vardagar!
Denna upplåsningen sker direkt ifrån fabriken, efter att du har mottagit bekräftelse via email ifrån är din upplåsning är utförd.

Kategori: Taggar: , , , , , ,

Beskrivning

Med upplåsning ifrån oss kan du låsa upp din mobil hemma direkt ifrån fabriken som tillverkar telefonerna, vår leverantör är densamma som mobiloperatörernas.
Efter att du har mottagit bekräftelse via email ifrån oss om att din upplåsning är utförd, (efter 1-3 vardagar), kan du koppla upp din iPhone till iTunes för att få upplåsningen genomförd, upplåsningen är permanent och går inte att låsa igen.

Det spelar ingen roll vilken baseband-version eller iOS-version, alla går att låsa upp.

Vi skickar en bekräftelse på att upplåsningen är genomför till din registrerade e-postadress inom 1-3 vardagar.

Denna upplåsningen är fullt laglig. När mobiltelefonen är upplåst kan du använda valfritt simkort, du kan även skifta mellan olika operatörers simkort.
Vi fixar upplåsning till alla iPhone-modeller som är bundna till mobiloperatören Telia.

Din mobiloperatör har valt att låta dig vara bunden till dem i 12-36 månader för förtjänstens skull innan du kan beställa upplåsningskod.

Skulle vi mot förmodan inte kunna erbjuda en upplåsning betalas den fulla summan tillbaka till kundens konto som betalning skett ifrån inom 24 timmar efter det att vi kunnat konstatera att upplåsning inte är möjligt.

Kontrollera att din mobiltelefon verkligen är operatörslåst innan du lägger din beställning, en order är bindande när den väl är lagd!

Telefoner som är stöldspärrade kan och får vi absolut inte låsa upp, beställningar som görs till en telefon som är stöldspärrad krediteras inte.

OBS! Eftersom att upplåsning utav iPhone görs på distans och då ingen kod kan skickas fysiskt kan vi inte erbjuda betalning emot faktura till denna tjänst, utav denna anledningen kommer beställningar som inkommer som har "Faktura" som betalningssätt makuleras direkt.

1 recension av Telia Sverige – iPhone 5/5c/5s

  1. Henrik

    Snabbaste Telia upplåsning jag varit med om. Har låst upp tidagare lurar hos andra men valde att testa detta företag. Upplåsningen var klar samma dag tog ca 2 timmar endast. Kanon grabbar !

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *