Sony / Xperia

(1 kundrecension)

£249.00

Lås upp din Sony Xperia hemma med kod! Vi skickar en kod tillsammans med instruktioner för upplåsning till din registrerade e-postadress inom 1-4 arbetsdagar. Det kan inte bli enklare.

Kategori:

Beskrivning

Lås upp din Sony hemma med kod inom 1-4 dagar! Vi skickar en kod tillsammans med instruktioner för upplåsning till din registrerade e-postadress inom 1-4 dagar.

Denna upplåsningen är fullt laglig. När mobiltelefonen är upplåst kan du använda valfritt simkort, du kan även skifta mellan olika operatörers simkort.

Då upplåsningskoden kommer direkt ifrån tillverkaren påverkas inte garantin.

Vi fixar koder till alla Sony och Sony Ericsson-modeller, du kan självklart även låsa upp en helt nyinköpt Sony / Sony Ericsson-telefon, även om den är inköpt utomlands.

Våra upplåsningskoder är originalkoder som kommer direkt ifrån fabriken som tillverkar telefonerna, vår leverantör är densamma som mobiloperatörernas, skillnaden är att vi gör detta mycket billigare och mycket snabbare.

Din mobiloperatör har valt att låta dig vara bunden till dem i 12-36 månader för förtjänstens skull innan du kan beställa upplåsningskod, oftast för ca. 350:-.

Vi leverera upplåsningskoder till alla Sony och Sony Ericsson-modeller, till exempel följande: Xperia Arc S, Xperia Ray, Xperia Active, Mini Pro, X10, X10 mini Pro.

För att du ska kunna låsa upp din Sony / Sony Ericsson-mobiltelefon krävs det att du har upplåsningsförsök kvarstående, följ nedanstående instruktioner med inkluderad bild för att kontrollera detta:
Slå på telefonen som ni önska få upplåst utan SIM-kort isatt.
Ange *#*#7378423#*#* i uppringningsrutan.
Inne i servicemenyn välj ni här: "Service Info" och sedan "Simlock".
Om det är ett X framför "Network" så är telefonen operatörslåst, är siffran efter "Network" mellan 0-1 kan vi inte låsa upp telefonen med upplåsningskod, är siffran mellan 3-5 så går det att låsa upp. För mer information vänligen kolla på bilden nedan.

sonyericssonunlockcheck

Skulle vi mot förmodan inte kunna leverera en upplåsningskod betalas den fulla summan tillbaka till kundens konto som betalning skett ifrån inom 24 timmar efter det att vi kunnat konstatera att upplåsning med kod ifrån oss inte är möjligt.

OBS! Kontrollera att din mobiltelefon verkligen är operatörslåst och att du har minst 1 upplåsningsförsök kvar innan du lägger din beställning, en order är bindande när den väl är lagd!

1 recension av Sony / Xperia

  1. Johan

    Toppen, super snabbt tjänst !

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *