Tre

Att ha en Iphone some är operatörslåst från tre, kan vara både jobbigt och frustrerande om du har planerat att använda simkort från en annan operatör i din Iphone. Är din Iphone operatörslåst så kommer den helt enkelt inte att fungera med andra SIM-kort än de från Tre.

Har du dessutom planerat att ta med din Iphone utomlands då kommer du förmödligen råka ut för vansinnigt höga räkningar, s.k. roaming. På grund av att din Iphone är sim låst till Tre så kan du inte använda din Iphone med lokalt SIM-kort i det landet du besöker.

Lås upp Iphone från Tre är en bra investering om du tänker åka utomlands med din telefon. Det till och med ökar din Iphones andrahandsvärde.

Är du utomlands och endast kollar eposten några gånger så är det tillräckligt för att få en fruktansvärd räkning. Iphone har dessutom en massa appar som kopplar upp sig mot nätet automatiskt utan att du märker eller inser det.

Lösningen på detta är att låsa upp din Iphone innan du åker och helt enkelt stoppa in ett vanligt lokalt kontantkort från landet du besöker i din Iphone. Då kan du använda den som vanligt utan risker för dyra räkningar.

Väljer du oss för att låsa upp din Iphone så kommer du bara behöva skriva in ditt IMEI-nummer i rutan och trycka beställ.

Direkt som vi mottagit dit epost så börjar vi bearbeta den. Efter 1-2 dagar är allt är klart och vi kontaktar dig via epost.

Då behöver du bara synkronisera din Iphone i Itunes en gång, så blir den helt upplåst för all framtid och kommer aldrig att kunna låsa sig igen.

Vi använder endast av originala metoder samma som operatörerna själva och är således godkänd av Apple så väljer ni att anlita oss för att låsa upp din Iphone så är det dessutom bra att känna till att denna metod inte påverkar din garanti på något sätt.

Har ni några frågor om det här med att låsa upp Iphone från Tre så är ni hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Comments are closed.